BİNGÖL / SOLHAN - Solhan Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

Nis

OKULUMUZ BÜNYESİNDE TAM GÜN TAM YIL EĞİTİM UYGULAMALARI KAPSAMINDA AÇILAN İLK YARDIM KURSLARINI BAŞARIYLA BİTİREN KURSİYERLERİMİZE BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ.  KURİSYERLERİMİZE MESLEK HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ

Mrt

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne  bağlı okul ve kurumlarda öğrenim gören öğrencilerin; sahip oldukları millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri geliştirmeleri, yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla "MESLEK LİSELERİ HAYATA DOKUYOR PROJESİ" kapsamında idareci ve  öğretmenlerimiz önclüğünde öğrencilerimiz aile ziyaretlerine devam etmektedir.

Şbt

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne  bağlı okul ve kurumlarda öğrenim gören öğrencilerin; sahip oldukları millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri geliştirmeleri, yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla "MESLEK LİSELERİ HAYATA DOKUYOR PROJESİ"  İÇİN GEREKLİ OLUR VE İZİNLER ALINMIŞTIR.

Ekm

BİNGÖL OKUYOR PROJESİ/İlimizde ilk ve orta dereceli okullardaki öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanması amaçlanmaktadır.